Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

 

Skal du afsted på en dejlig ferie, så kan det være en rigtig god idé at tage nogle forholdsregler for at undgå et indbrud. I Danmark sker der desværre ofte indbrud, når folk er på ferie, ikke mindst i juleferien. Derfor har vi i dette skriv valgt at give nogle gode tips til, hvad du bør gøre for at sikre dit hjem og værdier på bedst mulig vis.

 

Installer tyverialarm og overvågning

En af de bedste måder at undgå indbrud på er ved at have styr på tyverialarm samt overvågning. Det kan lyde som en stor investering, hvis man skal ud at erhverve sig overvågningskameraer og alarmer, men det kan ende med at blive en fremragende investering.

Indbrud sker ofte ikke de steder, hvor der er blevet taget forholdsregler mod det. Med overvågning sikrer du dig endvidere, at du har en helt klar forsikringssag, der hælder til din fordel. Der er nemlig ingen tvivl om, at der har været indbrud, når først det er fanget på film – dermed bliver det lettere at få erstatning. Søg erstatning på nettet og giv oplysninger om overvågningsvideoen, hvis uheldet er ude.

En tyverialarm behøver endvidere ikke at være en dyr investering. Der findes et hav af danske alarmselskaber, der glædeligt vil sælge dig en pakkeløsning, som passer perfekt til dit hjem.

Hos modernebolig.dk har de skrevet meget mere om, hvordan du finder det optimale alarmsystem til din bolig.

Læs mere om, hvordan du sikrer dig en tryg ferie, uden bekymringer om indbrud e.l. her.

 

Nabohjælp bør indføres i hele landet

Hvis du ikke kender til begrebet nabohjælp, så er det på høje tid. Bor du eksempelvis i et villakvarter, så er det oplagt at få indført nabohjælp. Kort fortalt handler det om, at beboerne i dit område holder øje med, om der sker mistænkelige ting. Skulle der ske noget, der virker mærkværdigt, så bliver det rapporteret i det interne sms- og mailsystem. Derved kan der lynhurtigt kommunikeres frem og tilbage i området, hvis der foregår ting, som ikke burde finde sted.

Foreslå systemet til det næste beboermøde, hvis ikke nabohjælp allerede er at finde i dit område. Det er et billigere alternativ end et alarmsystem, og det kan fungere næsten lige så godt.

 

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til