Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

t er aldrig nemt at skulle flytte. Der er ofte et hav af ting, som man skal være opmærksom på, det er yderst tidskrævende, og så tager det i sidste ende lang tid at komme på plads i det nye hjem. Medmindre man henter hjælp udefra til flytningen, så kan det godt blive en længerevarende og besværlig affære.

 

Her må du, hvis du er hundeejer, for alt i verden ikke glemme, at hunden også skal have så smertefri en flytning som muligt. Derfor har vi udarbejdet nedenstående guide til, hvordan du bør flytte med en hund. Vi vil komme ind på nogle af de ting, som du skal være opmærksom på, så din firbenede ven kan logre ekstatisk med halen i jeres nye hjem.

 

Husk at give din hund opmærksomhed

Det kan være svært at huske på, når først flytningen står for. Det er dog yderst vigtigt, at du husker at give din hund opmærksomhed – også selvom flytningen har alt dit fokus. Din hund forstår ikke, hvad der foregår, og i værste tilfælde bliver den stresset over, at der sker så mange nye ting. Du bør derfor sætte tid af til at lege med din hund, så den atter føler sig tryg i omgivelserne.

 

Flyt ikke uden en forsikring til din hund

Hvis du endnu ikke har tegnet en hundeforsikring, så er det på høje tid. I Danmark har du ansvaret for, at der er tegnet en hundeansvarsforsikring til din hund. Denne er lovpligtig, hvorfor du ikke kan ignorere den.

 

I forbindelse med en flytning kan det dog være en god idé at se, om der er tillægsforsikringer, som du burde tegne. Hos de forskellige forsikringsselskaber er der nemlig mulighed for at købe nogle ekstra pakker til den lovpligtige hundeansvarsforsikring. De fleste vælger eksempelvis at tilkøbe en hundesygeforsikring, da det ellers kan blive en kostelig affære, hvis hunden pludselig har behov for at blive indlagt på en hundeklinik eller skal til dyrlæge. Klik her for at blive klogere på hundeforsikringer og de mulige tillægsforsikringer, som du kan overveje at tegne.

 

Husk også indboforsikringen

Foruden en dækkende forsikring til din hund gør du klogt i at tegne en indboforsikring. Denne forsikring er faktisk ikke lovpligtig, men man løber en stor unødig risiko ved ikke at tegne den. Derfor opfordrer vi dig til at tegne en indboforsikring med det samme. Pengene er givet godt ud – det kan de fleste danskere nikke genkendende til.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til