Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

I løbet af de seneste år har man set en fremgang i salg af sommerhuse over hele Danmark. Dette gør naturligvis, at flere og flere sommerhusejere vælger at sætte deres sommerhus til salg. Er du en af dem, der gerne vil sælge mens markedet og priserne er i stigning, bør du gøre det nu.

Der findes mange gode råd at følge når man skal sætte en bolig til salg, uanset om det er ens private bolig eller ens sommerhus. Det er naturligvis vigtigt, at man vælger en mægler, der i forvejen er kendt i det lokalområde, hvor boligen ligger – på denne måde bliver det nemmere at markedsføre det til de rette købere.

Derudover skal man naturligvis tænke over, hvordan ens sommerhus tager sig ud æstetisk når man sætter det til salg. Det kan derfor være en god idé med en klat maling hist og her, eller endda en ny indretning. Man kan sagtens slippe afsted med at ommøblere og bytte de gamle møbler ud med nogle ’nye’, der er købt på brugtmarkeder eller antikbutikker. Det eneste det handler om er at give et godt førstehåndsindtryk på de mulige købere.

 

Gode tips inden du sætter dit sommerhus til salg

Som tidligere nævnt er det en god idé at shine hele hytten op inden man kontakter sin lokale boligmægler. Dog vælger mange at vente med at gøre i stand til de har haft et indledende møde med mægleren. Sidstnævnte skyldes, at mægleren oftest vil have fingeren på pulsen og derfor ved, hvilken stil man skal gå efter for at tiltrække flest mulige købere.

Når du sætter dit sommerhus til salg, kan det også betale sig at gøre noget ud af det udvendige, da langt de fleste køber et sommerhus, for at nyde både inde- og udelivet væk fra hverdagen. Det kan derfor være en god mulighed for at få gjort noget ved den have, der har trængt til en kærlig hånd i mange år, eller slå græsset ned til stranden eller skoven således, at nye købere kan se, hvad de betaler for.

Du bør som tommelfingerregel have et indledende møde, eller blot e-mail kontakt med billeder af sommerhuset, med din mægler når du skal sælge sommerhuset. Dette giver dit et indblik over, hvilken pris du kan regne med at få, og derved også hvor mange penge du bør renovere for.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til