Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Står du i den utrolig triste og svære situation, at dine forældre er gået bort, og har du i den forbindelse overtaget deres hus? Så kan det være, at du skal til at i gang med en større renovering af huset, måske så det kan sælges videre til en god pris. Først skal huset dog tømmes, og det er ikke sikkert, at det er noget, du har lyst til at være en del af. Du kan dog heldigvis få hjælp til tømning af dødsbo.

 

Det som der ikke er nogen, der har lyst til at tage sig af

Der er ikke nogen, der synes, det er en rar situation at stå i, når ens forældre er gået bort. Men ikke desto mindre kan det være, at der bliver ladt et hus tilbage, som man er nødt til at tage sig af og forholde sig til.

 

Når huset blot skal sælges videre med en mulig fortjeneste

Ofte har børnene ikke lyst til at flytte ind i dødsboet, og derfor er det mere fordelagtigt at få huset solgt og dermed også få det triste kapitel overstået. Før det kan sælges, kan der dog være behov for en omfattende renovering, således det bliver attraktivt på boligmarkedet. Og jo bedre renovering der gennemføres, jo højere end salgsværdi vil huset også blive udbudt til.

Dog er det ofte lettere sagt end gjort at få huset renoveret. Det skal nemlig først forbedres til den store byggeproces.

 

Et hus er ikke bare en bygning, det er et hjem

Efter et helt liv er et hus fyldt med ting, som der er blevet samlet sammen i løbet af mange år. Og det kan være en stor mundfuld selv at stå for tømningen. Men ikke desto mindre er det en nødvendighed, før at en eventuel renovering kan påbegyndes.

 

Få hjælp til at klare tømningen, så renoveringen kan komme i gang

Heldigvis er det i dag muligt at få hjælp til at tømme et dødsbo. Og på den måde kan du fralægge dig ansvaret og lade andre tage over der, hvor du synes, det bliver svært. Du kan fjerne de ting, som der har en betydning for dig, og som du gerne vil beholde i dit liv, og resten kan du blot lade være til dem, der kommer og klarer tømningen.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til