Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Når man skal indrette sit nye køkken, er der flere ting, som man skal huske at tage med sig i sine overvejelser. Gør man ikke det, risikerer man, at nogle beslutninger bliver taget på et forhastet grundlag, og det kan føre til stor fortrydelse i fremtiden, når køkkenet ikke er nær så funktionelt og effektivt, som det var meningen. Er det noget, som du gerne vil have hjælp til at sikre? Så er der her nogle tips til indretning af køkken, som du kan lade dig inspirere af.

 

Gør dit køkken personligt

Det er vigtigt, at et køkken er rart at opholde sig, og derfor skal man sørge for at bruge nogle elementer og designs, der bringer den følelse ind i rummet. Det er et personligt anliggende, og derfor findes der ikke noget entydigt svar på, hvad hygge er. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at personlige nipsting og grønne planter er noget, der kan få hyggen frem i ethvert køkken.

 

Brug materialer der er lette at vedligeholde

Når det kommer til indretningen, er der dog også nogle ting, der er mere effektive end andre. Det er for eksempel god idé at sørge for, at der anvendes nogle elementer, som er lette at vedligeholde. Og det gælder både når det kommer til bordplade, skabslåger og gulv.

 

Placer opvaskemaskinen ved vasken

Derudover kan det være en god idé at lægge nogle overvejelser i de forskellige stationer, som der er i et køkken. Det er for eksempel en fordel at placere opvaskemaskinen til venstre for vasken, hvis man er højrehåndet, så processen med at skylle af og fylde i opvaskemaskinen gøres lettere og mere effektiv.

 

Hav masser af bordplads ved køleskabet

Og så er det også smart at placere masser af bordplads ved siden af køleskabet, idet det så er let at få fat på for eksempel grøntsager og andre ting, som der skal snittes og tilberedes.

 

Sørg for at ovn og kogeplade er i hinandens nærhed

Placer også gerne din ovn og kogeplade i nærheden af hinanden, således du ikke skal løbe frem og tilbage, når du er i gang med noget madlavning, der kræver, at begge ting er i brug.

 

De vigtigste redskaber

Og hav så også alle de redskaber, som du oftest bruger i din nærhed. Gem dem ikke væk i skuffer og skabe, men lad dem pynte fremme i køkkenet.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til