Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Skal du til at finde ud af, hvordan du skal indrette din spisestue? Så er du sikkert stødt ind i et problem, fordi der er så mange ting, som du kan vælge imellem, hvorfor det er en jungle at finde rundt i alt den inspiration, som du efterhånden har stiftet bekendtskab med. Bor du i et typehus, er der dog nogle ting, som du bør tage med i dine overvejelser. Få derfor her nogle tips til indretning af din spisestue.

 

Spisestuen skal både være luftig og hyggelig

Når man skal indrette sin spisestue, skal man sørge for, at den på én gang er lys og luftig samt hyggelig og nærværende at opholde sig i. Og for mange er det to forskellige stilarter, som der her henvises til. Dog behøves det ikke at være sådan, idet de to sagtens kan kombineres, hvis blot du følger nogle simple tips.

 

Vælg lyse elementer og materialer

For at give din spisestue et udtryk af at være lys og luftig, er det vigtigt, at du sørger for, at der er god plads. Det betyder, at man ikke skal føle sig presset ved spisebordet, hvorfor det er vigtigt, at man sidder godt og behageligt. Derudover skal man gerne have en lys farve på væggene og gardinerne. Når de to elementer er lyse, er det luftige element skabt.

Se f.eks. et stort udvalg af spisebordsstole her.

 

Skab en kontrast og hyggelig belysning

Når spisestuen også skal være hyggelig og nærværende at opholde sig i, skal der tænkes på de mindre detaljer. Det kan for eksempel være en fordel at male én enkelt væg i en mørkere nuance, for på den måde at skabe en kontrast til alt det lyse. Og så kan det også være en god idé med noget mere afdæmpet og hyggelig belysning, der for eksempel lader stearinlys komme til sin ret om aftenen.

 

Bring naturen med indenfor

Og så er det ikke nogen hemmelighed, at det for tiden er meget populært at bringe det rå og naturlige ind i sit hjem. Derfor bør du vælge naturlige materialer for eksempel til dit spisebord, som med fordel kan være i træ. Og du kan også placere nogle store og flotte, grønne planter rundt omkring, således naturen bringes med inden for. Det kan også være, at du skal tænke på det populære beton-look, som der efterhånden kan efterlignes på både vægge, nipsgenstande og gulv.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til