Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Der er i dag mange, der har svært ved at finde ud af, hvad de skal gøre med indretningen i deres entreer. Og det med god grund. Ofte er en entre nemlig af en mindre kaliber, og derfor er der ikke plads til, at man kan fylde den op med en masse smukke ting. Derudover skal den også være praktisk og funktionel, således den opfylder sit formål, og med minimal plads er selv det en svær opgave. Følg dog nogle simple tips til indretning af entreen og kom godt fra start.

 

Sørg for at din entre er lys og luftig

Der er nogle få ting, som du kan gøre for at få din entre til både at synes smuk og moderne samt funktionel og brugbar. Og det endda helt uden, at den kommer til at virke overfyldt. Det er nemlig vigtigt, at man bevarer noget lyst og luftigt i sin entre, idet rummet ellers vil komme til at synes mindre og mere presset, end det er i forvejen.

 

Brug masser af store spejle

Et godt tip er at pynte med spejle. Det betyder, at du skal bruge de tomme flader og herpå hænge nogle store og smukke spejle. Udover at de kommer til at fungere som en kunstgenstand i sig selv, er de også brugbare, når man skal ud af døren. Og så er de også med til at få rummet til at føles større, idet der bliver leget med illusionerne. Spejlene giver således hurtigt noget mere dybde i et smalt rum, og det er præcis den fornemmelse, der er behov for i de fleste entreer.

 

Leg med højderne og hold gulvet frit

Det kan også være en god idet at lege med højderne. Man har ofte en tendens til at fylde gulvet med ting og sager, og det er ikke en god ide, når gulvpladsen er trang. Derfor er det bedre at investere i nogle smalle hylder, der kan hænges på væggene til opbevaring af de mange ting. Og det sammen gør sig gældende med de ting, man vil pynte entreen med. Undgå derfor at placere for eksempel planter på gulvet og hæng dem hellere op i højden fra loftet.

 

Den rigtige belysning

Det kan også være en fordel med en god belysning. En afdæmpet belysning vil nemlig få hurtigt få et rum til at føles mindre og hyggeligere, og det er præcis det, som vi gerne vil undgå med de små entreer.

Et nyt hus kræver selvfølgelig også en god løsning døren og dens lås. Når man har brugt så mange penge på hele boligen, så er det en lille udskrivning at f.eks. sikre sig selv med en kodelås til døren

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til