Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Er du lige flyttet ind i et nyt hus? Det være sig for eksempel et smukt og nyt typehus. Så er du sikkert lige nu ved at finde ud af, hvordan du bedst indretter din stue, så du forbliver tro mod både din egen personlige stil og det udtryk, som dit hjem har. Det er ikke noget som alle finder lige til, og derfor kan det være, at du har behov for nogle gode tips, der kan hjælpe dig godt på vej. Dem får du her. Læs med.

 

Forbliv tro mod din egen stil

Der er i dag rigtig mange forskellige måder, hvorpå man kan indrette sin stue. Der findes et hav af forskellige stilarter, og derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilken man vil følge. Vigtigst er det dog, at du forbliver tro mod det, som du selv synes er pænt, for det er kun sådan, at du kan være sikker på, at du bliver tilfreds med det endelige resultat - også i fremtiden.

 

Vælg farver der passer godt sammen

Der er dog nogle ting, som gør sig gældende, når det kommer til indretning, uanset hvilken stil man ønsker. Det er for eksempel altid en god idé at sørge for at farvekoordinere. Det betyder, at du skal vælge farver, der passer godt sammen. Og hvis du godt kan lide kontraster, så sørg for at bruge farverne med måde, så de ikke bliver alt for dominerende.

 

Hav et godt udsyn fra sofaen til TV’et

Derudover er det altid en fordel at sørge for at have en god og lækker sofa, fra hvilken man har et god udsyn til sit TV. Det er ikke muligt i alle hjem, og derfor er der mange, der benytter sig af de ophæng, der gør det muligt at rykke TV’et ud fra væggen. På den måde kan man sætte TV’et på en væg ved siden af sofaen, men stadig flytte det så tilstrækkeligt langt ud i rummet, at man kommer til at sidde behageligt, når man skal kigge på det.

 

Husk din personlighed

Og så må du endelig ikke glemme alle dine små og personlige nipsting og brugsgenstande. Det er dem, der gør dig hjem til dit eget, og får det til at skille sig ud fra alle andre typehuse. Sørg derfor for at man kan mærke og se dig, når man kigger på din indretning af din stue.

Mangler du plads, så er det en god ide at tænke i at udvide huset. I stedet for den traditionelle tilbygning, så kunne et gæstehus være vejen frem.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til