Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Der skal ikke herske tvivl om, at det kan være dyrt at lave forbedringer i boligen. Selv små forbedringer kan koste store summer. Derfor er det ikke alle, der har råd til at lave de forbedringer, de drømmer om. Selvom du ikke har en opsparing, der tillader dig at renovere dit køkken, lægge nyt gulv i stuen eller etablere en træterrasse, så skal du ikke holde igen.

 

Det er muligt at finansiere dine drømme på andre måder. Langt de fleste vælger at låne penge, når de skal lave én eller flere forbedringer i boligen. Det kan du gøre på flere måder, og derfor kan du også finde en løsning, der er ideel for dit vedkommende. Herunder bliver du præsenteret for en række finansieringsmuligheder, du har mulighed for at bruge.

 

1. Lån i din friværdi

Hvis du har en bolig med friværdi, så er den bedste løsning at optage et lån i din friværdi. Du kan ikke finde et billigere lån til finansiering af forbedringer i din bolig. Det betyder også, at hvis det er en mulighed, du har, så er det til hver en tid den bedste løsning – specielt fordi, du faktisk kan låne et beløb, der er tilsvarende til den friværdi, du har i boligen.

 

2. Lån penge i banken

Har du ikke en friværdi i din bolig, der er stor nok til, at du kan finansiere de forbedringer, du ønsker at lave, så kan du med fordel vælge at låne penge i banken. Her vil pengene typisk optages i form af et boliglån. Det er ikke nær så billigt som et lån i din friværdi, men renteniveauet er fortsat realistisk, hvorfor det også er en glimrende løsning for de fleste.

 

3. Lån penge på nettet

Er dine muligheder i bank eller realkreditinstitut meget begrænsede, så kan du i stedet vælge at søge i retning af nettet. Her kan du finde mange långivere, der ikke har noget problem med at låne dig penge. Derfor er det også muligt at låne penge til at realisere dine drømme om boligforbedringer på nettet – endda også uden en prangende kreditværdighed.

 

Det er dyrere at låne penge på nettet

Hvis det er muligt for dig at undgå at låne penge på nettet, så bør du gøre det. Det er nemlig den dyreste af de tre løsninger, selvom det generelle prisniveau for online lån har været faldende over de seneste par år. Hvis det er noget, du overvejer, så er det vigtigt, at du ikke blot vælger et vilkårligt lån. I stedet skal du undersøge mulighederne nøje.

 

Der er mange, der låner penge til at lave om i deres bolig hos de långivere, du kan finde på nettet. Derfor er der ikke noget problem forbundet med det. Det eneste, du skal sikre er, at du har råd til at betale de afdrag, du skal betale hver måned. Det gør du bedst ved at skabe en oversigt over de samlede udgifter ved de enkelte lån, som du kan gøre her.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til