Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Haver er dejlige når vejret er godt, så man kan sidde udenfor med gæster, venner eller familien og hygge sig. Man kan bruge masser af timer i haven, og man kan lave rigtig mange ting.

Skal man holde grillaftenener, lege med sine børn, bygge en stor og dejlig terrasse eller noget helt fjerde?

Har man en have med bare lidt størrelse, er det altid spændende, hvis man pynter og udsmykker haven. Det kunne f.eks. være ved at få planter, eller æbletræer mm. Det kan også være simple ting som et gyngestativ til børnene, et fodboldmål, trampolin eller andet. Aktiviteter i haven er godt at have, det gør det nemt for børnene at få bevæget sig, men tæt på hjemmet. En god tommelfingerregel fra sundhedsstyrelsen, siger at man bør være aktiv i cirka 60 minutter om dagen. Det er nemt for både børn og voksne at være aktive, hvis man blot kan gå ud i haven og finde forskellige aktiviteter.

 

Hvis man har en knap så stor have hvad kan man så gøre?

Hvis man har en mindre have, er det altid en god idé at dekorere haven efter mere hygge og afslappende stemning, et sted hvor du kan drikke din kaffe i fred og ro. Eller blot hvis man vil sidde og nyde solen, og dens varme stråler på en varm sommerdag. Det kan være på mange forskellige måder, om det er for at plante blomster, eller om det er en terrasse man får bygget. Et sted hvor hele familien samlet kan sidde og nyde en god bid mad.

 

Hvordan vedligeholder man så haven?

Det er forskelligt fra husstand til husstand hvor meget, eller hvor lidt man går op i sin have, og dens udsmykning.
Plæneklipperen er en af de vigtigste redskaber til haven, og den skal over sommermånederne bruges ofte. En græsplæne der er klippet meget kort, vil kunne fremstå gul og tør, da de korte strå udtørre. Jo længere græsset er desto grønnere, er det. Når du klipper græsset, bør du sætte længden til 5 cm, eller lige under. Det sikre at græsset ikke er for kort, og derved ikke får den gule farve, men beholder sin flotte grønne farve.

Græsset skal slås ofte, gerne mellem hver 7-10. dag når vi er i sommermånederne. Det er ikke det mest spændende i verden. Så f.eks. her i denne omfattende test af robotplæneklippere.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til