Faq

Artikelintro

Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at komme omkring alt inden for husbyggeri, indretning og planlægning generelt.

Vi har samlet en masse sponsoreret artikler med tips og tricks herunder:

Står du og skal sælge din bolig, så er du nok interesseret i, hvordan din bolig kan fremstå mere attraktiv for de potentielle købere. Med nogle få justeringer i indretningen, kan du nemt få din bolig til at virke mere værdifuld. På denne måde kan du vise din bolig fra sin bedste side og muligvis få den ønskede pris for hele herligheden. Herunder kan du læse nogle få tips til, hvordan du kan gøre netop dette.
Du kan også læse flere tips om indretning og husholdning lige her.

 

3 tips til en attraktiv boligindretning

1.       Fremhæv det gode i de vigtigste rum.
De vigtigste rum i et hus er ofte badeværelset og køkkenet. Det er typisk her det hele står og falder, da de er dyre at renovere og købere derfor er tilbøjelige til at vælge en bolig fra, hvis ikke disse rum står helt skarpt. Et gammelt køkken kan for eksempel nemt gøres moderne og flot ved at male skabene og skifte grebene på skabslågerne. Badeværelsesklinkerne kan også males og rummet kan piftes op med nogle skønne planter, handklæder i klædelige nuancer og eventuelt nogle duftlys, der giver stemning til rummet.

2.       Få boligen til at virke større.
Du kan nemt få din bolig til at ligne, at den har et par ekstra kvadratmeter. Hvis du rydder op i hjørnerne og laver smarte opbevaringsløsninger, så kan rummene faktisk synes større. Afskaf de møbler, som blot tager plads uden at bidrage til rummet og opbevar gerne unyttige ting et andet sted. Rummet skal gerne bestå af enkle, men brugbare sager, som skaber en helhed tilsammen.

3.       Skab en sammenhæng på tværs af rum.
Når du skal indrette med henblik på salg, så er det en god idé at skabe sammenhæng mellem rummene. Det kan gøres ved at have en bestemt stil eller blot en farve, der går igen i boligen.
Du kan også læse flere tips ved at klikke her.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til