Faq

Huskongen A/S er den nye spiller på markedet, der vil udfordre de store etablerede typehusfirmaer. Visionen er at skabe billige typehuse i god kvalitet, hvor alle kan være med. Selvom virksomheden ikke har mange år på bagen, skal du ikke være bange for, at vi ikke er her i morgen. Bag virksomheden står en pengestærk ejer med drømmen om at skabe et innovativt typehusfirma i Danmark. Vi vil hjælpe dig og din familie med at bygge jeres drømmehus til en pris, der er til at betale.

 

 

 

Paul Christen Bredahl

Direktør

Typehusfirmaet Huskongen A/S bestiller kun danske håndværkere, når vores nye typehuse skal bygges.

Danske håndværkere

Totalentreprise

 

Hos Huskongen A/S sætter vi vores lid til dansk arbejdskraft. Typehuse fra Huskongen A/S vil blive bygget af erfarne totalentreprenører med flere års erfaring inden for byggeri og rådgivning af huse. Vi ønsker at sikre dig et typehus i høj kvalitet og hurtig leveringstid. Derfor uddelegerer vi styringen af håndværkere og andre leverandører til udvalgte totalentreprenører. 

 

Tryghed, tillid og troværdighed er for tre vigtige aspekter, når du skal købe dit nye typehus. Vi udvælger kun de bedste danske håndværkere til at levere varen hos Huskongen A/S. 

gardiner

Tidens Gardiner

Slip for den evige jagt på gardiner! Huskongen A/S samarbejder med Tidens Gardiner, der vil guide dig i det rigtige køb af gardiner til dit nye hjem. Tidens Gardiner kender alle vinduesmål i Huskongens typehuse og vil automatisk kontakte dig, når du har sammensat et tilbud på dit nye typehus.

 

Tidens Gardiner har et rigt udvalg af gardiner. Hvad end du ønsker plissegardiner, persienner, rullegardiner eller noget helt fjerde i dit typehus, kan de guide dig.

 

Send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker et tilbud på gardiner.

Typehusfirmaet Huskongen A/S bestiller kun danske håndværkere, når vores nye typehuse skal bygges.

 

Buus Anlægsgartner 

Selvom du ikke er født med grønne fingre, giver Huskongen A/S dig mulighed for et typehus med den idylliske have, du altid har drømt om.

Vi samarbejder med Buus Anlægsgartner, der er kendt for sin perfektionisme inden for havedesign.

Buus Anlægsgartner kender plantegningen, og kan, efter I har planlagt et budget, designe den perfekte haveplan.

Flyt ind i dit drømmetypehus, og bliv mødt af en færdig have, der står klar til afslapning og leg.

 

Send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hvis du ønsker et tilbud på jeres nye have.

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til