Faq

Riv ned og byg nyt er simpelt og attraktivt for mange. Derfor tilbyder Huskongen at ordne det for dig til en økonomisk overskuelig pris. 

Drømmen om at trylle det gamle hus fra 1920'erne om til en fantastisk villa, kan ofte udvikle sig til et byggemareridt. Der kan opstå episoder, du ikke har tænkt over, og pludselige omkostninger der ikke er budgetteret med. En fuld renovering koster ofte flere penge og kræfter end først antaget - så hvorfor ikke rive ned og bygge nyt i stedet?

Er det ikke nemmere at købe en tom byggegrund?
Det spørgsmål kan vi sagtens følge dig i, men du kan desværre ikke altid være sikker på at købe tomme byggegrunde i dagens Danmark. Især ikke hvis du drømmer om et helt bestemt område, by eller tæt på familien, efter du måske har boet i storbyen i en del år. Mange omstændigheder spiller ind, når du skal i gang med at flytte i nyt hus og derved finde dit nye hjem. Derfor er nedrivning af et gammelt hus med dårlig isolering, faldefærdige støttevægge og et gammelt tag ofte en nemmere beslutning end at forsøge at renovere det hele. 

Jeg vil gerne rive ned. Hvad nu?
Det kan føles som en uoverskuelig proces at rive ned for så at bygge nyt. Hos Huskongen tilbyder vi derfor at gøre det hele for dig, mens du altid er med på sidelinjen. God kommunikation er et nøgleord hos os. 

Følgende oversigt giver dig et indblik i processen:

  1. Find det hus, du ønsker at nedrive, og kontakt os pr. telefon eller mail 
  2. Vores leverandør med ekspertise inden for nedrivning bliver derefter sat på sagen i samarbejde med dig og os
  3. De rejser ud for at screene huset for at kigge på detaljer som farlige stoffer (PCB), bly, asbest m.v.
  4. Du modtager den endelige pris for nedrivning og yderligere informationer om tid
  5. Vi begynder at kigge sammen på dine ønsker ift. det nye typehus, vi skal bygge
  6. Alt praktisk ordnes herefter
  7. Vi holder en konstant kontakt, så du føler dig tryg og med på linjen gennem hele processen
  8. Du har nu nøglerne til dit nye drømmehjem


Prisen for nedrivning er 600 kr./m2 (BBR) inkl. moms. Er der garage, beregnes dette som 250 kr./m2 inkl. moms. Eftersom vores leverandør har hovedkontor i Vejle, tilbyder de nedrivning på Jylland og Fyn, mens nedrivning på Sjælland fås for ekstratillæg mod aftale. 

 

 

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til