Faq

Her kan du se plantegningen for dit typehus bygget af Huskongen A/S.

Der er lagt mange ideer og kræfter i plantegningen, så vi sikrer, at det typehus, du skal overtage, er praktisk og flot indrettet. Vi ønsker nemlig, at du skal få mest muligt ud af huset som beboer.

Plantegning af vores typehuse med et toilet.

Download plantegning her

Download plantegning med mål her

Download facade tegning her

Se placering af stikkontakter

 Plantegning med 2 toiletter og bryggers

 

Download plantegning her

Se placering af stikkontakter

 

Fra plantegning til indflytning i dit typehus

 

Det vigtigste ved et hus er, at fundamentet er i orden. Hvis ikke huset står ordentligt, kan det næsten være ligegyldigt med resten. Derfor er det også særdeles vigtigt for Huskongen, at der er kvalitet hele vejen rundt.

 

Mest muligt ud af huset

Fundamentet på dit nye typehus bliver bygget ordentligt, og hos Huskongen går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Isolering bliver lavet efter kravene til lavenergi klasse 2015, mens HCV Dantherm boligventilation er med til at gøre, at der konstant er et godt indeklima. Der slækkes heller ikke på kravene til eksempelvis gulvbelægning og vinduer og døre. Huset har laminatgulv, som er meget slidstærkt, mens vinduerne og dørene er af Alu/træ, som kræver minimum vedligeholdelse. 

Når materialerne er af en sådan slidstærk karakter, kræver de meget lidt udskiftning. Dette er en væsentlig årsag til, at netop disse materialer er blevet udvalgt. Du skal nyde at bo i dit hus, uden at du skal tænke på vedligeholdelse og renovering.

 

 

Din foretrukne samarbejdspartner: Huskongen A/S Typehus alle har råd til