Vælg en side

—–sponseret indlæg—–

I har helt styr på den grønne omstilling med solceller, genbrugsmaterialer og havekompost, men hvad med frokosten? Når man er godt i gang med at ombygge, og frokosten pludselig melder sig, kan det godt være nemt at forfalde til de ikke-så-miljøvenlige muligheder, der findes rundt omkring i byen. Men du kan faktisk få grøn frokost – her får du to forslag.

 

Bæredygtighed hos Sunset Boulevard

Sunset Boulevard har altid været fortalere for at gøre det hele lidt anderledes når det kommer til fast food, men vidste du, at virksomheden også lægger vægt på bæredygtighed? Sunset Boulevard og bæredygtighed er de seneste år blevet to uadskillelige koncepter, og det kan du også nyde godt af. Så sent som i 2019 viste de et flot fokus på den bæredygtige omstilling.

Det gjorde de bl.a. ved at reducere brugen af plastikemballage, som de faktisk også helt eliminerede, når det kommer til låg og sugerør, som er en af de store ”skurke” mht. plastikaffald, verdenen over. Et spor, som de ikke ser ud til at vige fra, hvorfor du med god ro i maven kan vælge at nuppe din næste frokost her, når der skal noget godt og mættende mad i kroppen ovenpå et krævende byggeprojekt.

 

Prøv de lokale alternativer

Det kan godt virke som det mest overskuelige at hente mad fra en af de store kæder, men i de fleste byer kan du sagtens finde små steder, som lægger stor vægt på bæredygtighed og gode råvarer. Der er for eksempel mange lokale cafeer, som går op i at bruge lokale varer, hvilket i sig selv er skånsomt for miljøet, fordi transporttiden dermed forkortes. Der er også mange steder, som tilbyder økologisk mad, og som lægger vægt på, at indpakningen skal være i orden. Alle disse små detaljer gør, at du får et mere bæredygtigt alternativ, så du kan spise din frokost udefra.

Samtidig er det jo sjovt at gøre brug af de unikke steder, din by tilbyder, så det handler egentlig bare om at springe ud i det. Det kan jo være, I på den måde opdager jeres næste favoritsted.

Læs mere om mad og måltidskasser her hos GastroFun.dk.