Vælg en side

Mænd skal have lov til at være mænd, og derfor skal der være plads til det i hjemmet derhjemme. Det er forskelligt hvad mænd kan lide at lave, og derfor er det heller ikke alle denne artikel er god for. Vi har nemlig taget udgangspunkt i et mandeværelse, eller et mancave, som andre vil kalde det. Det betyder kort fortalt, at du vil finde inspiration til, hvordan du kan bygge et mandeværelse, som passer perfekt til dine behov!

Start med at finde inspiration

For at lave det perfekte mandeværelse, så er det vigtigt, at man går ud og finder noget inspiration. Det kan være online, det kan være i boligmagasiner, eller det kan være ude hos andre. Vi anbefaler, at man gør brug af medier målrettet mænd. Det kan eksempelvis være Mandeportalen.dk – Et medie målrettet mænd.

På medier målrettet mænd vil man kunne finde konkrete idéer til fede gadgets, indretning, funktioner og meget andet. Derfor vil man blive godt klædt på til at lave et mandeværelse.

Vurder om du selv kan lave det

I dagens Danmark kan man sagtens være en rigtig mand uden at være ferm med en skruemaskine. Derfor er det vigtigt at overveje, om man er den rigtige til at lave værelset, eller om man skal finde hjælp udefra. Hvis man vurderer, at man ikke selv er så ferm med værktøj, så er det en god idé at betale sig fra det, så man sikrer et godt resultat.

Når man får hjælp udefra, så er det dog vigtigt, at man er god i sin kommunikation, så de er helt klar over hvad det er man ønsker at få lavet. Er man ikke dette, så kan det hurtigt ende med et resultat, som ikke er som forventet.

Gør dig overvejelser om hvem der skal have adgang

Når man laver et rigtigt mandeværelse, så er det ikke altid, at man ønsker besøg af venner, familie eller kæreste. Derfor skal man vurdere hvorvidt de skal have adgang til værelset. Hvis man vælger, at de ikke skal have adgang, så kan man installere en kodelås, eller måske lave indgangen til rummet skjult.

Ønsker man en skjult indgang, så skal man blot være opmærksom på, at det hurtigt kan blive en dyr løsning. Det kan laves på rigtig mange måder, men hvis det skal være ”låst”, medmindre man ved hvordan man åbner, så kræver det typisk mere end den gængse håndværker at føre ud i livet.