Vælg en side

Når du indretter dig, har du brug for møbler, der er funktionelle og smukke. Et møbel kan fortælle en historie, og med de rigtige historier bliver et rum til et hjem. Flere og flere vælger bæredygtige løsninger, og der findes mange muligheder for at vælge unikke og bæredygtige møbler. Hos snedkervirksomheden Uniwoods har de valgt at fokusere på det akacietræ, som de blandt andet laver smukke plankeborde af.

 

Unikt, rustikt, naturligt

Hvis du leder efter et ”statement piece”, der kan samle hele stuen, eller elegante møbler med kant, der kan skabe den helt rigtige atmosfære, kan et håndlavet snedkermøbel være vejen frem. Uniwoods et oplagt sted at lede. Den rustikke stemning, som det smukke træ tilføjer, kontrasteres smukt af den elegante finish, der medvirker, at møblerne passer ind i mange forskellige designsammenhænge. Ikke to møbler er ens hos Uniwoods, da møblerne ikke fremstilles efter en formel, men efter træet. Der findes ikke to ens træer, og derfor findes der heller ikke to ens møbler. Farver, former og tykkelser kan variere, netop fordi træets personlighed får lov til at skinne igennem.

 

Bæredygtigt træbrug i Thailand

Det er vigtigt at kunne tage bæredygtige valg, når det kommer til design. Hvis vi vil fortsætte med at kunne bruge træ til at lave møbler med, er det nødvendigt at gentænke måden, som træbruget fungerer på. Akacietræet er vanvittigt smukt, og så er det ikke truet som andre sorter med den rødlige og mørke farve. Uniwoods har et samarbejde med et træbrug i Thailand, som sørger for, at bæredygtigheden og nærmiljøet ikke lider overlast. Derfor kan de levere møbler af høj kvalitet uden at lægge naturen til last.

 

Smukke møbler med karakter og personlighed

Akacietræet er i fokus i møblerne hos Uniwoods. Træets unikke mønstre og årringe bliver bragt til overfladen af den bearbejdelse, vi foretager. De smukke plankeborde af akacie er ofte udført i ét stykke og varierer derfor i størrelse og udseende ligesom Uniwoods andre møbler. Se f.eks. dette meget smukke Toronto Rundbord, hvor årringene kan tælles en for en.  Ikke to af disse træmøbler er ens, og man skal derfor også bestille det møbel, man ønsker sig, så det kan tilpasses de mål, du har brug for. Hvis du vælger et møbel fra Uniwoods, leverer de det til dig, og de bærer det endda også op ad trappen – helt uden ekstra omkostninger.

 

Udvælg dit perfekte møbel

Uanset om du leder efter et spisebord eller et smukt møbel til et mødelokale, er de rustikke og elegante træmøbler værd at se nærmere på. Et møbel af denne kaliber skal nemlig ses – deres karakteristika kommer ikke til sin fulde ret, før de kan mærkes og beskues med egne øjne. Træets detaljer og akaciens smukke farver kræver et visit, og Uniwoods har heldigvis et smukt showroom, hvor man kan kigge forbi, når det passer.