Vælg en side

Foråret har efterhånden fået et godt tag i Danmark, og tiden til at nyde solen og varmen på terrassen er kommet. Derfor kan der også være en idé i at gør den sommerklar, så man rigtig kan nyde de gode stunder. Men efter vinterens vejr, er det måske tid til at få lagt nye have fliser? Eller er tiden måske mere inde til at få lagt nyt gulv, så har vi hjemmesiden til dig.

Gør haven sommerklar med de rette fliser

Der findes mange muligheder i forhold til, hvordan man vil have sin terrasse til at tage sig bedst ud. Da det kan være et stort anlægsarbejde, er det vigtigt at man finder de helt rigtige, som man kan blive glad for i mange år frem. Af den grund kan det være en god ide at søge råd og vejledning, inden man går i gang, samt finde et godt tilbud, så det heller ikke bliver en alt for kostelig affære. Hos Inpro A/S har du mulighed for at få den rigtig vejledning, og tilmed finde en god pris til de have fliser, der netop falder i den smag. Samtidig kan det være en god idé at orientere sig om, hvordan man bevare og vedligeholder sine nye fliser bedst, så de holder i mange år frem. Det er nemt at komme i gang, og resultatet vil gøre din sommer på terrassen endnu bedre.

Modernisere husets gulve og få et nyt, lækkert udtryk i din bolig

Er det derimod det indvendige, der trænger til en opgraderingen, bør man altid overveje det look man ønsker ens bolig skal have. Her kan man give et rum nyt liv, ved f.eks. at vælge et marmorgulv. Det giver et friskt og lyst udtryk, som kan få et køkken eller en entré til at lyse op, og på den måde skabe noget liv. Det samme gælder for badeværelset, der ofte er et rum, som kan virke mørkt og indelukket. Her vil marmor få rummet til at lyse op, og skabe en følelse af luksus. Man bør dog først sætte sig ind i rengøring og vedligehold af marmorgulve, men når man først har styr på det, er det ingen sag. Marmor kan fås i mange forskellige varianter som slebet, tromlet eller poleret marmor, hvilket gør at du kan finde det gulv, der passer bedst til din stil.4