Vælg en side

——-sponsoreret indhold——-

Til efteråret ruller den sjette sæson af TV2-programmet Nybyggerne over skærmen. Her kan man følge med i, hvordan fire par over ni uger skaber deres drømmebolig.

Det populære TV2-program Nybyggerne følger fire par, der flytter ind i et nyt, typefærdigt hus, som de over de ni følgende uger skal male, indrette og gøre til deres drømmebolig. Efterfølgende kåres vinderparret af denne sæson – og præmien er selvfølgelig deres selvskabte drømmehus.

Nybyggerne er en populær udsendelse, bl.a. fordi programmet er med til at inspirere seere, der selv drømmer om, eller måske er i gang med, at skabe drømmehuset. Hver uge følger man, hvordan de forskellige par indretter rum for rum og finder på spændende, innovative, kreative og ikke mindst hyggelige ideer, som seerne kan tage med i deres egen boligindretning.

 

Voksende interesse for nybyggeri

Det er ikke til at vide, om Nybyggerne har en finger med i spillet, når man betragter den voksende interesse for nybyggeri, men faktum er, at flere vælger at investere i denne type hus, når de skal erhverve sig det første hus.

Det er en helt særlig følelse at skabe sit drømmehus og se, hvordan processen skrider frem. Modsat parrene fra Nybyggerne, der skaber deres drømmehus ud fra et færdigbygget typehus, starter man helt fra bunden, når man vælger at bygge nyt. Her er man med helt fra de første tegninger til huset udarbejdes, og de første vægge rejses – og til det hele står færdigt. En fantastisk følelse.

 

Hvad er din drøm?
Hvad dukker op, når du grubler over dit drømmehjem? Hvor mange værelser skal boligen have? Hvor mange badeværelser? Vil du have separat køkken eller køkken-alrum? Går man med drømme om at bygge nyt, kan man fordel kontakte en ekspert i nybyggeri.  DinBOLI er hjemmevante i branchen og vant til at skabe individuelle løsninger og føre dem til dørs Med et stort detaljefokus, godt håndværk og skarpe priser er de det helt rette valg for dig, der overvejer nybyggeri.

DinBOLI har siden 2017 været projektstyrer på massevis af nybyggeriprojekter, og de kan guide jer, uanset om I ønsker et skabe et hjem helt fra bunden eller at investere i et typehus og derfra skabe drømmeboligen – Nybyggerne-style.