Vælg en side

Facadeplader til dit nye hus tilbydes af erfarne Formica Group, der er kendt for at være funktionel, holdbar, miljøbevidst og moderne

Hos Huskongen A/S ønsker vi at bygge dit nye typehus i materialer, vi mener, kan leve op til vores høje kvalitetskrav. Alle typehuse fra Huskongen A/S vil derfor få højtrykslaminat facadeplader; også kendt som VIVIX-paneler. Facadepladerne er fremstillet i termohærdede harpikser, der forstærkes med cellulosefibre for at opnå styrke og holdbarhed. Facadepladerne er grundigt testet for anvendelse under krævende forhold og benyttes i stor stil i andre europæiske lande som Spanien, Sverige og Norge.

40 års erfaring og innovativ tænkning har i dag gjort Formica Group til en af de førende leverandører inden for varemærkede, designkoordinerede overfladeløsninger af højtrykslaminat.

VIVIX FACADEPLADER ER:

  • Modstandsdygtige over for pletter, slag og slitage
  • Fremstillet med akrylbelægning der sikrer mod falmning og giver øget UV-beskyttelse
  • Vandresistente og vejrbestandige
  • Beskyttet mod påvirkninger fra de atmosfæriske forhold
  • Nemme at vedligeholde
  • Mulige at få i 8 farver hos Huskongen
  • Moderne i arkitektur og design
  • 10-års garanti
  • Brandklassificeret som B-s1, d0 fra 6 mm tykkelse
  • Robuste

VÆLG DEN RIGTIGE FARVE

Hos Huskongen kan du vælge mellem mange forskellige farver til dine facadeplader. Hvis du er til et klassisk, stilet hus, kan du få bygget dit hus i elegante farver såsom hvid, grå og sort. Er du i stedet mere til friske farver, kan dit typehus få røde, gule eller grønne facadeplader. Det er helt op til dig, hvad du har lyst til. Vi har valgt vores farveudvalg, for at du kan sætte dit præg på huset og designe det, som du har lyst til.

HUSKONGEN TAGER HÅND OM MILJØET

Vi er først og fremmest interesserede i at tilbyde et smukt og billigt typehus til dig og din familie. Derfor opstod spørgsmålet om kvalitet og miljø selvfølgelig også, da vi skulle udvælge materialer til vores typehuse. Valget faldt på Formica Group’s VIVIX facadeplader, der er fremstillet i overensstemmmelse med firmaets miljøbevidste forretningspolitik.

Fra processen i råvareudvinding til genbrug sikrer Formica Group sig at være miljøbevidste. Alle VIVIX-facadeplader fremstilles i Europa. 3 % af materialet er genanvendte træfibre, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Farvepigmenter er fri for tungmetaller og opløsningsmidler, og vi kan blive ved.

Formica Group kender til kvalitet og flot design, så glæd dig!

Huskongen A/S ønsker at levere typehuse inden for rammerne af tillid, troværdighed og tryghed. På baggrund af dette har vi tegnet og betalt en byggeskadeforsikring til alle vores typehuskunder.