Vælg en side

Her har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål. Stil endelig alle de spørgsmål, du brænder inde med, og lad os sammen finde frem til udseendet på dit typehus. Vi er med hele vejen. 

 

Hvordan bestiller jeg et hus?

Du kan se en oversigt over bestillingen af dit nye typehus lige her.

Hvor bygger I?

Huskongen A/S sælger typehuse Århus området

Vi bygger i en radius af en halv times kørsel fra Århus.

Hvornår kan mit hus være færdigt?

Huskongen A/S er grundlagt ud fra ideen om en effektiv byggeproces.

Når du har godkendt din bestilling af dit nye typehus fra Huskongen A/S, vil huset stå klar til indflytning 4 måneder, efter at du har fået byggetilladelsen.

Er hårde hvidevarer inkluderet i prisen?

Dit typehus vil blive leveret med et færdigt køkken fra Kvik, som vi mener er den bedste leverandør af køkkener i høj kvalitet, moderne design og funktionalitet. Vores typehuse er billige, men vi prioriterer stadig kvaliteten af materialer i dit hjem højt.
Hvidevarer der medfølger i prisen

 • Bosch kølefryseskab 217/59 liter. A+
 • Bosch glaskeramisk kogesektion 60 cm
 • Bosch indbygningsovn med varmluft. Energiklasse A
 • Frithængende emhætte
 • Integrerbar opvaskemaskine fra Bosch

1 og 5 års gennemgang

I forbindelse med den obligatoriske byggeskadeforsikring skal der i løbet af 10 år gennemføres to eftersyn af dit typehus. Forsikringsselskabet gør opmærksom på, hvornår der skal foregå en gennemgang af dit hus.

1-års-eftersynet foretages tidligst fem måneder, efter at du og Huskongen A/S har afsluttet byggeaftalen.
5-års-eftersynet foretages tidligst fire år efter endt byggeproces.

Herefter udarbejder forsikringsselskabet en skadesoversigt med eventuelle dækningsberettigede byggeskader, der er konstateret. Skadesoversigten vil blive sendt til Huskongen A/S.

Vil mit hus være aflåst i byggeprocessen?

Sikkerhed og kvalitet er prioriteret højt hos Huskongen A/S. Du vil derfor ikke få overdraget nøglerne til dit nye typehus, før det er helt færdigbygget.

Obligatorisk byggeskadeforsikring

Huskongen A/S har tegnet en obligatorisk byggeskadeforsikring til fordel for dig som husejer.

Hvad dækker den obligatoriske byggeskadeforsikring?

Når dit typehus er færdigbygget, kan du i de følgende 10 år få dækket alvorlige byggeskader, der kan sættes i forbindelse med fejl begået under byggeprocessen. Hvad dækker den obligatoriske byggeskadeforskring, hvis uheldet er ude?

 • Skimmelsvamp på mere end 400 cm2
 • Obligatorisk eftersyn af dit typehus 1 og 5 år efter, at Huskongen A/S har færdiggjort byggeaftalen
 • Projekterings-, udførelses- og materialefejl
 • Nødvendige udgifter ifm. konstatering og udbedring af skader
 • Sætningsrevner i vægge og fundamenter
 • Utæt undertag
 • Skævheder i gulve og vægge
 • Knirkende gulve som følge af fejlagtig fastgørelse
 • Huskongen A/S tegner og betaler byggeskadeforsikringen

Alvorlige byggeskader bør dog ikke ske med de materialer, vi har valgt at bygge vores typehuse i. Disse materialer bruger vi. 

Levering til tiden

Hos Huskongen A/S bestræber vi os altid på at levere dit typehus inden for den aftalte tidsramme. Der kan dog opstå ‘bump på vejen’, og her laver vi en dagsbøde-aftale med dig som kunde.

Overskrider vi den fastsatte tidsfrist, betaler vi dagsbøder på 500 DKK pr. arbejdsdag, indtil den endelige aflevering finder sted.

Dagsbøder udstedes dog ikke ved almindelige force majeure.

Hvornår skal jeg betale?

Hos Huskongen er vi så heldigt stillet, at vi kan tilbyde vores kunder betaling ved indflytning. Dette foregår ved, at pengene fra bankgarantien først hæves fem dage før, dig og familien flytter ind i jeres nye typehus. På denne måde er I sikret, at I først betaler for jeres nye hus, når I kan se det stå fysisk på jeres grund. I vil føle jer trygge, og vi vil leve op til vores ønske om at levere en god kundeservice inden for byggebranchen.

Du skal som kunde føle dig tryg gennem hele byggeprocessen af dit kommende typehus, og dette er en af vores måder at sikre det på.

Bankgaranti

Bankgaranti er et kendt fænomen blandt ejendomsmæglere og typehusfirmaer. Det er en sikkerhedsstillelse af købesummen, hvilket sker ved, at der indgås en aftale imellem dig som køber og Huskongen A/S.

Vi fastfryser i samarbejde med din bank det aftalte beløb for typehuset, men pengene vil først blive overført til Huskongen A/S fem dage før indflytning i dit nye typehus.

Fastprisgaranti

Som kunde hos Huskongen A/S vil du aldrig opleve, at du en tirsdag aften bestiller et typehus fra os til et bestemt beløb, og at prisen dagen efter vil være langt billigere.

Vi tilbyder en fastprisgaranti, så du altid kan føle dig tryg, når du køber et typehus hos os.

Et eller to badeværelser?

Om du ønsker to badeværelser, eller kun har brug for et enkelt, kan typehuse fra Huskongen A/S opfylde dine behov.

 

Grundpakke
I grundpakken får du et komplet, billigt typehus med et enkelt, lækkert badeværelse med 60×60 klinker fra Regal-serien. Du kan vælge mellem fire flotte farver på forsiden.

Et ekstra badeværelse og bryggers
Ønsker du et ekstra badeværelse i hjemmet, kan du i dit typehus tilvælge et gæstebadeværelse og et bryggers i vores sektion ‘Byg et hus’ på forsiden. Se prisen her og plantegning her.

 

Vi ønsker at sælge kvalitets-typehuse til en lav pris. Derfor har vi valgt kun at inkludere et badeværelse i grundpakken, da mange kun har brug for et enkelt, hvis kvaliteten og rummet er tilpas stort, lækkert og smagfuldt.

Indvendig loftshøjde

Højt til loftet skaber rum og god akustik. Arkitekten bag vores billige typehuse har tegnet en loftshøjde på ca. 241-242 cm

Du vil derfor få rig mulighed for at hænge den ønskede lysekrone eller det store maleri op i et typehus fra Huskongen A/S.

Hvordan kan I sikre god kvalitet til en lav pris?

Èn af goderne ved at handle hos Huskongen A/S er, at du kan få overrakt nøglerne til dit typehus efter blot 16 uger. For at vi kan bygge huset færdigt inden for den estimerede tidsramme, er der derfor processer og produkter, vi vælger for kunden, og som ikke kan ændres. Alt sammen er baseret på tanken om, at vi vil sikre altid at levere god kvalitet, og at vi overholder den aftalte deadline. Nedenstående punkter gør det således muligt for os at holde prisen i bund, mens vi bevarer den høje standard i dit nye typehus.

 

Så hvad kan vi ikke ændre i vores typehuse?

– Plantegningen

– Badeværelsers position

– 20 graders hældning på taget er ikke muligt

– Medbyg tilbydes ikke

– Gulvet

– Køkken er fast inventar og kan derfor ikke fravælges

– Størrelsen på fliser i badeværelset

– Væghængte toiletter er ikke muligt

– Carporte og garager er ikke muligt