Vælg en side

——sponseret indhold——

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Den er din trofaste følgesvend, og hilser dig altid med en logrende hale. Den holder vagt i dit hus, den får dig ud hver dag i frisk luft, og den elsker, når du kæler med den eller vil lege. Fortjener din bedste ven ikke også en ordentlig seng i dit hjem? Du kan at se et udvalg af hundesenge, som passer ind i enhver bolig.

Hvis du gør plads til en komfortabel soveplads til hunden i din bolig, vil hunden føle, at den har en helt særlig base i hjemmet. Dette vil give hunden en dejlig tryghedsfornemmelse. Dette er blot én god grund til at gøre plads til en hundeseng.

 

Hvorfor en hundeseng?

Hvis din hund ikke har andre steder at sove, så sover den selvfølgelig bare, hvor den kan. Men hvis du giver den en seng, vil du se, hvordan det bliver et kært eje for den. Din hund fortjener et hjemsted, som er dens eget. Dette kan en hundeseng give den. Her ved hunden, at den holder til, og altid kan søge hen til. Der er forskellige muligheder for senge til din hund.

 

Hvilken hundeseng?

En hundeseng behøver ikke fylde en hel masse. Du kan investere i en madras, som du kan få i forskellige størrelser, så den behøver ikke fylde meget. Det kan også være en stor, blød pude, hvor hunden kan slænge sig. Andre køber et lækkert tæppe, som hunden også kan tage med rundt og sove, hvor det passer den.

Dette kan også fungere til, når hunden skal tage en lur, og den gerne vil sove andre steder end i sin seng. Så er tæppet flytbart, og hunden kan selv bestemme, hvor den skal sove. Måske i solskinnet der kommer gennem vinduerne, eller måske i en mere kølig krog, hvis det er en varm sommer.

Du kan også købe en hundekurv, som er betrukket med lækkert stof, så hunden har en blød seng.

 

Temperatur

Det er også vigtigt at tænke på en seng til din hund, hvis du har et koldt gulv eller gulvvarme. Din hund er en varmblodet skabning, så det kan være meget varmt for den, hvis den skal sove på et gulv med gulvvarme. På den anden side er kølige klinker heller ikke at foretrække. Der kan et termotæppe eller en form for underlag være godt, så din hund ikke skal blive for kold.

Det er også godt at tænke på, hvor du gerne vil have, at din hund skal sove. Nogle nyder, at den kan sove med i soveværelset, hvor andre mener, at hunden helst skal sove i stuen, gangen eller køkkenet. Lav en krog til din hund som kan blive dens egen. Dette gør du nemt ved at vælge en seng til hunden og placere dens madskål og vandskål ved siden af. Forkæl din hund med en hundeseng – den fortjener et dejligt sted at sove!