Vælg en side

—–sponseret indlæg—–

Det er sjælden sjovt når strømmen går. Man er i gang med dagligdagens gøremål og så er det lige en ny ting man skal tage fat i. Her får du en liste over hvad du kan gøre, når du er blevet ramt af strømsvigt.

  1. Tag et kig ud. Er det kun dig, der mangler strøm? Mangler dine naboer strøm så skal du starte med at kontakte din el udbyder.
  2. Hvis strømmen kun er gået hos dig selv, skyldes det oftest, at der er sprunget en sikring, eller måske at dit RCD-relæ (HPFI-afbryder) er slået fra. Hvis dette så er tilfældet, kan der være en fejl i nogen af dine el-apparater.

Sådan finder du et defekt el-apparat:

  1. Er RCD-relæet slået fra? Prøv at slukke alle gruppe -afbrydere.
  2. Slå nu RCD-relæet til igen, og tænd gruppeafbryderne en ad gangen. Når RCD-relæet slår fra, ved du, at fejlen er i den gruppe. Sluk for alle el-apparater i gruppen.
  3. Slå RCD-relæet og gruppeafbryderen med det defekte el-apparat til igen.
  4. Tænd apparaterne i gruppen et efter et. Når RCD-relæet slår fra, ved du, hvilket apparat der er i stykker. Sluk det.
  5. Slå RCD-relæet og alle gruppe afbrydere til igen. Så skulle du gerne have strøm igen.

Hvis du stadigt oplever problemer med strømmen, så kan du også kigge dine sikringer igennem og skifte dem der er i stykker ud med nye. Virker din strøm ikke her. Så er det intet andet at gøre end at kontakte en elektriker. Norh Entreprise er en autoriserede elinstallatør virksomhed med døgnservice. De vil kunne hjælpe dig at løse problemet med din strøm. Norh har en afdeling i Charlottenlund der kører ud i hele Storkøbenhavn.