Vælg en side

Hvad synes Huskongens kunder? Vi har stillet et par spørgsmål til Ole, der 1. juni flyttede ind i sit nye typehus i Nørre Snede.

 

Kort om Ole og familien:

1. juni 2016 flyttede Ole og familien ind i deres nye hjem i Nørre Snede. De fik bygget et typehus fra Huskongen med sorte facadeplader, overdækket terrasse og ét badeværelse. Derudover har de slået to værelser sammen for at få et større soveværelse, hvilket blev aftalt i starten af byggeprocessen.

 

Vi stillede fem spørgsmål til Ole om deres nye hjem:

 

1. Hvad synes I om jeres nye hjem?

Vi synes, at det er et kanon hus, vi har fået. Det er lyst, åbent og rart at være i, og så lever det virkelig op til vores forventninger. Håndværkerne har bygget hele huset på vores grund, hvilket har givet et flot resultat. Tidligere har det jo været sådan, at husets vægge er blevet leveret på en vogn. Det eneste, vi har modtaget samlet, har været taget.

Derudover er huset jo vedligeholdelsesfrit, hvilket er dejligt, da jeg med mine 60 år derved kan undgå at skulle op på en stige for at male vinduer. Vi er også meget glade for, at vi i dag bor i et lavenergihus. Det er ting, vi tænker på i vores alder.

 

2. Hvad fik jer til at vælge et typehus?

Vi ville gerne have et nyt hus på vores grund, men vi havde hverken lyst eller energi til at træffe for mange beslutninger selv. Derfor endte vi med at kigge på typehuse. Vi så på mange af de mere kendte hjemmesider, men her oplevede vi tit, at prisen steg, hver gang vi klikkede på en knap. Så det blev hurtigt ret uoverskueligt.

For os var prisen og tiden vigtig, så da vi faldt over Huskongen, hvor der var hurtig levering på 16 uger og langt færre valgmuligheder, blev vi hurtigt interesserede. Det tiltalte os, at vi kunne følge prisen hele tiden, for vores penge var jo ikke uendelige.

 

”Jeg ved, hvad vi har fået, og vi har fået et kanon hus,” siger Ole Weilstrup fra Nørre Snede. Foto: Ole Weilstrup.

 

3. Men hvorfor lige Huskongen?

Som nævnt tidligere blev vi tiltrukket af, at Huskongen tilbød et vedligeholdelsesfrit lavenergihus til en god pris og inden for kort tid, men selvfølgelig tjekkede vi også lige op på materialerne – og her var der ikke noget at komme efter. Min fætter, der er ingeniør, kiggede på det sammen med mig, og han sagde god for det hele.

Derfor afskrækkede det os heller ikke, at der var kommentarer på nettet som ”Huskongen kan ikke bygge et hus til den pris” osv. Nu har jeg jo fulgt byggeprocessen fra dag 1, hvor den første sten blev lagt i jorden, til huset blev færdigt, og jeg kan godt sige, at dét hus løber ingen steder.

Jeg ved, hvad vi har fået, og vi har fået et kanon hus.

 

4. Så hvad er din bedømmelse af jeres typehus fra Huskongen?

Både byggeprocessen og huset fra start til slut får 5 stjerner. Håndværkerne på huset har været fantastisk kompetente, rare og medgørlige. De er danske og til at snakke med, og de forklarer. Det eneste, vi har manglet her til sidst, hvor huset er færdigt, har været gummidutter i vinduet –  det er alt. Det har bare kørt med håndværkere, og selve processen har været helt fantastisk.

Udover ekstra penge for sand, da huset skulle ligge lidt højere end først antaget, blev prisen ikke dyrere end aftalt – og sådan noget sætter vi stor pris på.

 

5. Vil du anbefale Huskongen til andre?

Jeg vil helt klart anbefale Huskongen til andre. Vi har endda også haft fremvisning af huset for andre her i byen. Det er jo nærmest en sensation for dem, da vi ikke bor i et typisk hus. Men det er stadig lyst, venligt og åbent.

I forhold til den pris vi har givet, har vi fået et knald godt hus.