Vælg en side

Skal du indrette et børneværelse? Få fifs til en praktisk, men pæn indretning af børneværelset med plads til leg og rolige stunder omkring brugbare børnemøbler.

Et børneværelse skal være brugbart og sjovt at være i. Det nytter ikke noget, at man ikke må røre, pille, hoppe og lege med møblerne. Når du indretter et børneværelse, er det derfor vigtigt at vælge møbler, der kan holde til lidt af hvert. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med din egen æstetik eller et ønske om, at værelset KAN se pænt og ryddeligt ud. F.eks. kan du vælge en opbevaringsmodel, der gør det let og overskueligt for både dig og dit barn at lægge legetøj væk og samtidig få oprydning ind som en del af det at have sit eget værelse. Et børneværelse skal rode fra tid til anden – men man kan bedst rode ting til, når de indimellem bliver ryddet op.

 

Vælg naturlige materialer til børnemøbler

Et godt råd, når man vælger møbler til børneværelset, er at holde dem enkle og stilrene – dit barn skal nok sørge for kolorit, liv og personlighed. Når du vælger enkle linjer og naturlige materialer, tilfører du ro til rummet. Lyst træ, enkle overflader og lyse farver er alle gode måder at skabe balance på. Sørg dog altid for, at materialerne, du vælger, kan tåle en våd klud – og eventuelt er modstandsdygtige overfor tusch og farveblyanter.

 

Indretning af børneværelset med multifunktionelle børnemøbler

I takt med at dit barn vokser, får værelset forskellige betydninger. Som helt lille er værelset måske kun i brug om dagen, fordi forældrenes seng stadig er den bedste. Når de bliver lidt større, bliver det her, alle de bedste lege kan foregå, og også her hvor barnet kan søge fred og ro. Derfor er det vigtigt, at der både er plads til fordybelse, vild leg, søvn og hyggelig og rolig afslapning. Diversitet i brug er derfor essentielt, når det kommer til børneværelsets møbler.

Hos villavejen.com har de et smukt og alsidigt møbelsæt, der virkelig udfordrer mulighederne for brug. Det kan fungere som tegnebord med stil, skamler, sengebord, og som taburet til at stå på, hvis man f.eks. skal nå et køkkenbord. Denne slags møbler er ideelle til børneværelset, da de kan bruges på et utal af måder. Samtidig er designet enkelt og naturligt og kan derfor sammensættes med nærmest alle indretningsstile. Som barnet vokser, kan møblerne stadig bruges netop som sengeborde eller ekstra stole i stuen, og hvis der ikke er plads, kan de skubbes sammen til et sidebord.