Vælg en side

Er du også interesseret i indretning og drømmer du om at gøre brug af Feng Shui? Så kan du læse meget mere om Feng Shui i denne artikel. Vi går nemlig i dybden med dette koncept og giver dig inspiration til, hvordan du også kan designe din livsstil efter denne kinesiske metode. 

Feng Shui: Harmoni og god energi

Hele konceptet om Feng Shui stammer fra Kina. Samtidig er det et meget gammelt koncept, som er blevet populært over de senere år i den vestlige verden. I bund og grund handler Feng Shui om at skabe god energi med indretning. På den måde lever man mere i balance med sine omgivelser. 

Det handler ikke kun om, hvordan man placerer møblerne – selvom de fleste tror således, når de hører om Feng Shui for første gang. Det handler nemlig også om hvilke farver, som man bruger, samt hvordan man belyser sin bolig. Hvis man opnår en god Feng Shui i sin bolig, skulle denne Feng Shui energi og harmoni være i stand til at støtte vedkommende, som bor i boligen, til at nå diverse mål i fremtiden. 

Feng Shui er individuelt – og det handler om, hvad den individuelle person i hjemmet har brug for. Dog findes der et skema, som man kan tage udgangspunkt i, når man indretter sin bolig. Dette skema er kaldet Bagua og det kan anses for at være et ret så komplekst system. Det kan derfor være svært at finde ud af, præcist hvordan du skal gribe Feng Shui an. Derfor gør mange brug af en indretningskonsulent, som er specialiseret i Feng Shui, når de skal indrette deres bolig. 

Dog kan du altid starte med at indkøbe de rette møbler til din bolig, så du er klar til rådgivning fra indretningskonsulenten. Det kan være en god idé at starte med nogle klassiske møbler, som ikke opsluger for megen energi i rummet. De danske klassiske designs, såsom y stole, kan være et godt sted at starte! 

Feng Shui som livsstil 

Ligesom man kan indrette sin bolig, så den afgiver en god energi til omverdenen, kan man altså også indrette sin dagligdag på samme måde. Hvad kan du eksempelvis implementere i din dagligdag, som generelt set gør dig mere glad? Hvis du er mere glad, spreder denne energi sig som ringe i vandet – og du påvirker dine omgivelser og menneskerne omkring dig. 

Tænk derfor over, hvad der gør dig glad. Implementer mere af det i din hverdag!