Vælg en side

En seng kan være menneskets bedste ven. Den er vores tro følgesvend hele vejen igennem livet, og vi bruger ca. en tredje del af vores liv på at restituere i den. Derfor er det exceptionelt vigtigt, at vi har en seng af ordentlig kvalitet, når vi skal sove i den om natten. Søvnen er nemlig alfa omega for resten af vores hverdag, da vi ikke kan fungerer uden søvn. Faktisk kan den menneskelige krop ikke gå mere end maks et par dage uden søvn før den kollapser. Det er et kendt faktum, at søvnen har indflydelse på resten af vores hverdagsliv, så hvis man sover dårligt om natten, har man gennemsnitligt en tendens til, at ens hverdag også kunne gå bedre. Sover man derimod godt om natten, er det også nemmere at overskue hverdagen og alt dens kaos. Derfor kan man forøge sin livskvalitet væsentligt, hvis blot man investerer i en ordentlig seng af en god kvalitet. Det er både godt for din krop og dit sind at sove godt om natten, og man bør derfor vælge en seng, der passer godt til ens soveværelse. I denne artikel kigger vi derfor på, hvorfor det er så vigtigt, at man investere en del i sit soveværelse. Hvis der er ét rum man ikke skal spare på i boligen er det soveværelset, og specielt sengen er central for en stabil og sund hverdagsrutine. Vi giver også tips og tricks til forskellige måder man kan falde hurtigere i søvn på, og fortæller hvor stor en forøget livskvalitet man kan opnå, ved at opgradere sin seng.

En tredjedel af dit liv foregår i søvne

Det er ikke kun for din hverdags skyld, at man bør købe en ordentlig kvalitetsseng. Det er også for dit eget helbred, og din krops ve og vel, at du bør købe en ordentlig kvalitetsseng. Du skal i gennemsnit bruge den en tredjedel af din tid i den, og derfor er det vigtigt, at du vælger en der tilpasser sig kroppen rigtig. Vælg en seng, der har den optimale ergonomi, så er du sikker på at din krop vil belønne dig senere.

Har indflydelse på resten af din hverdag

Det er dog også søvnen, der dikterer hvor meget overskud du har i hverdagen. Det anbefales fra søvneksperter, at voksne mennesker gerne skal sove mellem syv og ni timer, hver eneste nat. Hvis man sover korrekt om natten, vil man både opleve at man er mere produktiv og mere til stede i sine daglige gøremål. Derfor er det altafgørende, at man sover godt om natten og har den rigtige seng, der kan give dig den optimale søvn om natten.

Investér i søvnen og oplev en forøget livskvalitet

Flere eksperter peger på, at det er muligt at leve flere år længere, hvis man sover godt om natten. Derudover kan en god nats søvn være forbyggende mod livsstilssygdomme længere hen i livet. Der er derfor både gevinst nu og her, samt på længere sigt, hvis man opgraderer til en kvalitetsseng og på den måde sover bedre om natten.

Artiklen er skrevet i samarbejde med BedsteSeng.