Vælg en side

Mangler du et par ekstra kvadratmeter i boligen eller trænger køkkenet til et kærligt ansigtsløft? En ombygning fornyer og forbedrer de hjemlige omgivelser, så du efter en lang dag på jobbet kan åbne døren til din drømmebolig.

Det kan dog virke som en uoverkommelig opgave at gå i gang med en byggeproces. Ved du, hvor du skal starte? Få gode råd til ombygningen af din bolig her, så du kan begynde arbejdet med ro i maven.

 

Sådan indhenter du den bedste pris på ombygningen

Uanset om du står over for en mindre renovering af badeværelset eller er klar til at kaste dig ud i en større tilbygning, er budgettet en af de vigtigste poster. Prisen på din ombygning afgøres nemlig i høj grad af, om du er gør-det-selv-typen, som klarer opgaven på egen hånd, eller om du har brug for professionel assistance.

Bliver der brug for fagfolk med flere års erfaring? Du kan helt uforpligtende indhente de bedste tilbud fra lokale håndværkere på Bygliga igennem deres samarbejdspartnere. Det er din mulighed for hurtigt og nemt at finde kompetente eksperter, som både matcher dit budget og den kvalitet, du efterspørger.

 

Vælg altid kompetente fagfolk til arbejdet

Har du hænderne skruet rigtigt på eller har du svært ved at skelne en svensknøgle fra en skruetrækker, når du kigger i værktøjskassen? Der er flere fordele ved at overlade ombygningen til professionelle håndværkere, som fra start til slut tager hånd om både små og store opgaver.

Byggerod kan virke uoverskueligt, når hverdagen ruller afsted, og du skal håndtere arbejde, fritidsaktiviteter og en ombygning. Når du overlader byggeriet til professionelle, giver det dig tid og overskud til at fokusere på andre opgaver, mens dit byggeprojekt realiseres.

 

Husk at søge byggetilladelse

Før du skriver under på aftalen med håndværkerfirmaet fra Bygliga, skal du undersøge, om din ombygning kræver en byggetilladelse.

Ændrer du facaden på din bolig eller tilføjer du flere kvadratmeter på matriklen?

Det er nødvendigt med en byggetilladelse, når du øger dit boligareal eller forandrer facaden på dit hjem markant. Det samme gælder også, hvis din ombygning indebærer arbejde med kloakken.

 

Derfor skal du overveje en arkitekt

Har du mange idéer på tegnebrættet eller har du brug for inspiration til indretningen? En arkitekt ser de muligheder, du ikke selv er opmærksom på, og kan give dig idéer til løsninger, som øger hjemmets værdi.

Arkitekten er din sparringspartner gennem processen, og eksperten giver dig indblik i, hvordan ombygningen skrider frem og løser samtidig de byggetekniske udfordringer for dig.