Vælg en side

Træhuse kommer i mange forskellige designs. Det er ikke kun kolonihaver og sommerhuse, der kan bygges i træ. Helårshuse bygget i miljøvenlige materialer, der samtidig kan spare dig penge, både i produktionen og senere i energiforbrug, hitter som aldrig før. Hvis du er på udkig efter inspiration til en ny bolig, så får du her 3 gode grunde til at vælge et træhus som helårshus.

 

1: Moderne træhuse har skønhed og sjæl blandet med stilrent design

Skal du bygge et nyt hus i naturrige omgivelser, kan det være en god idé at alliere sig med designere, der er vant til at arbejde i disse områder. Et hus skal være smukt i sig selv, men helheden i et designkræver et samarbejde med omgivelserne. Et træhus binder sit æstetiske udtryk sammen med naturen omkring det og lader sig spejle i den. Hvis du skal bygge i et mere urbant miljø, er et træhus en god måde at bringe naturen med ind i byen. Naturlige materialer, som træ, går godt i spænd med de fleste stilarter. Enkelheden i træet gør anvendelsesmulighederne mangfoldige og sørger for smukke og alsidige bygninger.

 

2: Velkonstruerede træhuse har et sundt indeklima

Endnu en grund til at bygge et hus i træ er, at huset bedre kan ånde. Hvis huset er bygget godt, af folk der ved, hvad de laver, er det let at sørge for et sundt indeklima med god luft, samtidig med at man har en høj isoleringsværdi, der gør huset billigt at opvarme. Samtidig kan træhuse opføres i den type træ, der passer allerbedst til det klima, huset befinder sig i. Dette optimerer holdbarheden, og sørger for at dit hus kan modstå dansk vind og vejr. Hvis du ikke er til looket på træfacadehusene, bygger Trelleborg også huse med andre facader, men som stadig har træhusets struktur og alle fordelene derved.

 

3: Få en miljørigtig bolig med besparelser på energiforbruget

Spar på pengepungen og klimakontoen i samme ombæring ved at bygge et træhus. Du kan f.eks. bygge det smukke 0-energihus fra Trelleborg, der er designet til at have det lavest mulige energiforbrug. Trelleborg laver andre smukke træhuse, der sælges som typehuse, men tager også imod specialordrer og ønsker om tilpasninger. Der findes typehuse som 1-1,5- og 2-planshuse, og mulighederne vokser konstant.