Vælg en side

Vi bygger også typehuse i mursten – vælg mellem otte forskellige murstensfarver.

Hvor facadeplader i typehuse er en moderne og kendt løsning i udlandet, har danskerne altid været vilde med mursten. Det er dansk, robust på sin egen måde og et mere traditionelt valg end facadeplader. Derfor har vi hos Huskongen valgt at tilbyde en opgradering, hvor du kan vælge mursten i stedet for vores grundtypehus med facadeplader.

Mursten til en attraktiv pris
Du kan fra 675 kr./m2 få bygget dit hjem i mursten, uden det forsinker byggeprocessen. Leveringstiden vil som før være 16 uger, og du kan altid kontakte Huskongen for at følge med i, hvor langt håndværkerne er nået med at bygge dit nye hjem.

10.000 år gammelt ler fra den fynske jord
Strøjer Tegl, der er vores leverandør, er kendt for sin perfektionistiske tilgang til fremstilling af avancerede mursten.

  • Høj lerkvalitet der sikrer en flot farve, udtryk og holdbarhed
  • Bæredygtig ler fra den fynske jord
  • Leverandøren har naturen for øje, når de graver efter ler
  • Mange års erfaring med mursten
  • Sætter en ære i et godt håndværk

Du er i trygge hænder med Strøjer Tegl som leverandør, og er du i forvejen tilhænger af mursten og dens robuste udtryk, bør du ikke tøve med at tilvælge dette til dit typehus.

Husk  – dette bliver dit nye hjem, som du og din familie bliver den første til at indrette og gå rundt i. Det skal være jeres drømmehus!