Vælg en side

Synes du, at din bolig er begyndt at blive lidt kedelig at gå rundt i? Selvom du sikkert ikke syntes, at det var kedeligt, dengang du lige flyttede ind eller renoverede, så kan de fleste rum godt blive lidt kedelige at se på, hvis der ikke er sket noget nyt i lang tid.

Heldigvis er dette ikke noget, du skal gå og været træt af i for lang tid, for hvis man synes, at man har fået en kedelig bolig, kan man hurtigt gøre noget ved det. Her behøver du slet ikke at skulle ud i en større renovering, for det handler nemlig om de små ting, såsom vægfarve eller belysning, som måske bare trænger til noget liv. Se mere herunder!

 

Mal væggene

Et rigtig godt tip, hvis man gerne vil give sin blog nyt liv, er at få malet nogle af væggene i en ny farve. Selvom man måske ikke tager sig selv i at sidde og glo på væggene på daglig basis, betyder vægfarven alligevel meget for det overordnede indtryk af rummet, og lige netop derfor giver det også god mening at kigge på væggene, hvis man gerne vil have forandring.
Her kan det eventuelt være sjovt at eksperimentere lidt med en farve, som du rigtig godt kan lide, og som du altid har drømt at male væggene – det skal nok gøre en forskel i den måde, du oplever rummet på.

 

Skift dine store møbler ud

Ligesom at det at male væggene pludselig kan give følelsen af at være i et helt nyt rum, så kan det også gøre en betydelig forskel, hvis du vælger at skifte nogle af de store møbler ud.
Du kan eksempelvis kigge på en ny sofa, som så passende kan passe sammen med den nye vægfarve. Og selvom du måske stille sofaen det samme sted, eller at den lidt ligner den gamle, så vil det alligevel give rummet helt nyt liv, hvis du bare kan se og ved, at det er et helt nyt møbel.

 

Få lysdæmpere i huset

Du har helt sikkert prøvet at være hjemme ved nogen, som har en lysdæmper, og her har du helt sikkert også tænkt, at det bare er super smart. Der er noget ret luksuriøst over selv at kunne bestemme, hvor svagt eller stærkt lyset skal være. Men faktisk behøver man ikke engang at være super velhavende for at få installeret den slags lys.
Hvis du tager et kig online eller snakker med din lokale vvs’er, vil du blandt andet støde på den smarte led lysdæmper, som måske kan være den helt perfekte løsning for dig, som gerne vil have lysdæmpere i huset, for at gør det lidt mere tjekket.