Vælg en side

Går du og mangler en boligadvokat til dit hus eller byggeri? Står du og overvejer at købe eller sælge et hus, men er usikker på alt det juridiske?
Så er denne artikel lige netop for dig.

Det kan være svært at holde styr på alle de juridiske og praktiske opgaver, der følger byggeri og hus, men det kan du selv slippe for, hvis du søger professionel assistance.

 

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en, der har afsluttet jurastudiet og valgt at specialisere sig inden for faste ejendomme. Det er et studie, der tager minimum 8 år.

 

Hvad hjælper boligadvokaten med?

En boligadvokat kan hjælpe dig med alt i selve købs- og salgsprocessen af fast ejendom og lignende. Boligadvokaten er en fordomsfrie og professionelle rådgiver, der har til formål kun at varetage dine behov og interesser i forhandlingerne. Boligadvokaten får ikke provision af salget på huset, banker eller lignende.
Advokat til huskøb er en meget fornuftig ting at anskaffe sig, inden man begiver sig ud i forhandlinger med sælger eller køber i situationer vedrørende ejendom. Du skal bare sende købsaftalen og tilhørende bilag om handlen og så klare advokaten resten og indkalder dig til møder og rådgiver dig.

 

Fordele ved boligadvokat

Her er nogle af de fordele du får, hvis du anskaffer dig en boligadvokat:

  • Boligadvokaten giver dig det klare overblik over de praktiske og juridiske punkter i forhandlingerne.
  • ”Advokat forbehold” i købsaftalen. Dette betyder at du kan trække aftalen tilbage, hvis der brud på aftalen eller misvise i informationerne.
  • Hjælp til forhandling af købsaftalens fx – prisen, tidspunkt for overtagelse og istandsættelsesarbejder inden overtagelsen.

 

Billig boligadvokat

Advokater har et specielt ry for altid at være meget bekostelige, når man skal bruge deres assistance. Dette skyldes at deres assistance er meget nyttig i mange situationer og den lange uddannelse og akademiske krav gør også, at antallet af boligadvokater ikke er specielt stort. Advokater kan derfor i mange tilfælde sætte en høj pris, men er dog stadig påvirket af det frie marked, hvor advokater konkurrer prismæssigt.

Det kan være svært at finde en billig boligadvokat på egen hånd, der samtidig passer til dine behov, da der er så meget forskelligt information og i mange tilfælde ikke specifikke priser angivet. Der er dog hjælp at finde, du kan klikke ind på de forskellige links i artiklen og få nogle uforpligtende tilbud, der passer perfekt til dig.
Undgå de ubehagelige overraskelser, der kan fremkomme i en købsaftale og få det ideelle køb eller salg.