Vælg en side

Det kan både være praktisk og rart at have et gæsteværelse i huset. Når venner og familie kommer langvejsfra for at besøge dig og familien, er det rart at kunne tilbyde dem et værelse, hvor de kan overnatte. Et gæsteværelse behøver ikke at rumme mange forskellige elementer. Det vigtigste er, at der er en seng, hvor gæsterne kan overnatte.

 

En komfortabel seng

Et gæsteværelse er ofte et lille værelse, hvor der ikke er plads til mange ting. Derfor er det kun de vigtigste ting, der finder vej til gæsteværelset. Du skal først og fremmest finde en seng med en god madras. Det er nemlig vigtigt, at gæsterne får en god nattesøvn, så de er friske til at køre den lange tur hjem dagen efter.

Du kan vælge at købe en sovesofa til gæsteværelset, så rummet også er indbydende, når der ikke er gæster i huset. På den måde bliver gæsteværelset ikke bare gemt væk, men det får også lov til at blive brugt i hverdagen.

 

Plads til tøjet

Det kan også være en god idé at gøre plads til gæsternes tøj i gæsteværelset. Hvis du har et meget lille rum med minimalt gulvplads, kan der hænges en knagerække op på væggen, hvor gæsterne kan hænge deres tøj. Hvis der er lidt mere gulvplads i rummet, kan du indrette værelset med et skab eller en kommode til gæsternes tøj. På den måde kommer tøjet ikke til at flyde på gulvet, når gæsterne overnatter på værelset. Desuden kan du opbevare ting i skabet på gæsteværelset.