Vælg en side

Det er praktisk at indrette hjemme med fliser, men det kan give udfordringer at kombinere det slidstærke materiale med tidens trend. Den skandinaviske stil kræver træ og organiske former, men heldigvis kan fliser med trælook opfylde dine indretningsdrømme. Det smukke valg kræver ingen vedligehold, og alligevel får du mulighed for at fylde hjemmet med træets charmerende udtryk.

 

Det perfekte valg i den travle hverdag

Smukt er det at indrette hjemmet med træ, og særligt de lyse træsorter er eftertragtede for tiden. Har du træ i hjemmet? Hvis du har erfaring med møbler eller gulve i træ, ved du med sikkerhed, hvor meget vedligeholde materialet kræver.

Jævnligt må du behandle det med sæbe, olie og lak for at gøre det robust over for dagligdagens strabadser. Alligevel er resultatet ikke stærkt nok, og træet taber hurtigt sin oprindelige charme og naturlige glød.

I en travl hverdag er det derfor oplagt at indrette hjemmet med fliser med trælook. Her får du et slidstærkt materiale, som kan holde til hverdagens udfordringer: Fra barneleg og spidse stilethæle til tabte ting og meget andet.

 

Undgå vedligehold med fliser i trælook

Rengøring skal hurtigt og effektivt kunne klares, og netop derfor vælger mange fliser med trælook. De kræver ikke vedligehold, og kan let rengøres ved støvsugning eller når du svinger kosten en gang i ugen.

Skal det være særligt grundigt? Før gæsterne melder deres ankomst, kan du forkæle gulvene med en solid vask. Det fjerner effektivt alle pletter og stænk, som ufravigeligt dukker op, når gulvet betrædes. Du kan vaske gulvet med almindelig sæbe, så det er ikke en gang nødvendigt at investeres i dyre rengøringsmidler.

 

Flotte italienske designfliser

Det er ikke kun fliser med trælook, der kræver minimalt vedligehold. De populære italienske designfliser er flotte i både nye og ældre boliger, og på samme måde som træfliserne er de produceret i et robust materiale.

Har du spildt et par dråber på gulvet? De kan hurtigt fjernes med en fugtig klud uden, at du skal frygte, at pletter og skjolder springer frem på overfladen. Det gælder naturligvis også, hvis du vælger italienske fliser i et lyst design.

Du har mange muligheder for at indrette dig smagfuldt med fliser. Har du særlige ønsker til farver, størrelser eller former? Dine forventninger til indretningen kan blive indfriet uanset, hvor høje ambitioner du har, for med de skønne stenmaterialer har du frit valg på alle hylder til at understrege din personlige stil.