Vælg en side

Sponsoreret indhold!

Ved at have et ejendomsservicefirma, der betaler deres medarbejdere godt og kan udføre mange opgaver, kan du sikre en kontinuitet i arbejdet, og at personerne fra firmaet bliver kendte ansigter i jeres ejer- eller andelsboligforening. Det skaber tryghed og tillid.

Når andre skal løse opgaver for dig, er det vigtigt, at du kan stole på, at de udfører et ordentligt stykke arbejde. Det er lige meget, om du har rengøringshjælp, kører bilen til mekaniker, eller du skal stå for at hyre ejendomsservice til din ejer- eller andelsboligforening.

I alle mange tilfælde kan det dog også være svært for dig at finde ud af, om det er et ordentligt firma, du vælger eller ej. Det er både ærgerligt og irriterende, hvis du har brugt lang tid på at vælge det rigtige firma, og det så viser sig, at de slet ikke kan leve op til det, som de har lovet dig.

Er du på udkig efter solid ejendomsservice, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på Glad Ejendomsservice. De har mange års erfaring fra branchen og sætter en ære i at finde dygtige, kompetente og stabile medarbejdere, der kan yde en god service hos deres mange kunder.

Hold øje med prisdumping

Inden for ejendomsservicebranchen er der et stort problem med, at mange af firmaerne dumper priserne for at få flere kunder ind. De lave priser giver dog ikke nødvendigvis tilfredse kunder, da de ofte betyder, at deres medarbejdere ikke får en god løn, og der derfor vil være en stor udskiftning af dem.

Når du skal hyre mennesker, der skal komme i dit hjem, din opgang og din gård, er det netop rart, at det er nogle, der bliver et kendt ansigt. Hvor I hilser på hinanden, og hvor du føler tillid til vedkommende. Det sker, når den samme medarbejder bliver i lang tid.

Derfor er det en god ide for dig, at du holder øje med, at du vælger et firma, der ikke bare dumper priserne og underbetaler deres medarbejdere. Det kan blandt andet være Glad Ejendomsservice.

Få hjælp til lige præcis de opgaver, som du har brug for

Når du skal finde et ejendomsservicefirma, er det selvfølgelig også vigtigt, at de kan udføre lige præcis de opgaver, som du har brug for. Dermed slipper du for, at I skal til at have flere forskellige firmaer til at løse opgaverne. I kan få det hele hos et firma.

Hos Glad Ejendomsservice kan de hjælpe jer med en lang række forskellige opgaver. Det kan for eksempel både være trappevask, at ordne gården og at fungere som vicevært. Mange andre firmaer vil kun kunne tilbyde jer en af opgaverne, hvilket ikke er optimalt. Når det hele er samlet hos et firma, er der en langt større kontinuitet i arbejdet.

Ved at tænke dig lidt om og se på disse parametre kan du altså gøre det langt nemmere at finde frem til det rette ejendomsservicefirma til din ejer- eller andelsboligforening.